Welkom
Nieuws
De Egmonden
Over de Stichting
Huys Egmont
Geestgronden
Activiteiten
Slotfestijn
Archieven
Historisch Kadaster
Webshop
Links
Contact

Geestgronden webshop

Complete serie

Er zijn nog een paar complete series Geestgronden verkrijgbaar. Voor een totaalbedrag van € 200,00 ontvangt u alle 56 nummers vanaf jaargang 1 t/m 2012. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar Louis van der Zeijden louisvanderzeijden@live.nl of bel naar 072 506 4912.


           

Losse nummers

Waar verkrijgbaar? De nieuwste Geestgronden is te koop voor € 6,80 in Egmond aan Zee bij boekhandel Dekker, Voorstraat 141 en in Egmond-Binnen aan de Herenweg 47 bij Apeldoorn Electro. De meeste oude nummers zijn nog via SHE verkrijgbaar. Zie daarvoor de index en Geestgronden cadeauaanbiedingen. In de zomermaanden staan wij op de markt tijdens het Hoever Dorpsfeest, de Visserijdag in Egmond aan Zee en Egmond-Op-Zijn-Kop in Egmond Binnen. Ook dan zijn oude en nieuwe uitgaven te koop, evenals op de jaarlijkse donateursavond. Bij exposities kunt u op zondagmiddag in het Historisch Informatie Centrum terecht.

Oude en nieuwe nummers van Geestgronden te koop:

Jaargang 1 t/m 20; per deeltje € 5,00
donateurs betalen per deeltje € 4,00

Jaargang 21; per deel € 6,80
donateurs betalen per deeltje € 5,00

Korting bij afname 5-9 stuks 5% / meer dan 10 stuks 10%

Themanummer 2007 Gerrit Zentveld € 0,50

Wilt u één of meerdere losse nummers aanschaffen? Kijk dan eerst in de index en maak uw keuze. Vervolgens kunt u een e-mail sturen naar info@historischegmond.nl en omschrijf hierin duidelijk welk(e) exempla(a)r(en) u wenst aan te schaffen. We nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

Oude Geestgronden over? Mocht u oude nummers van Geestgronden kwijt willen, neemt u dan contact op met een van de bestuurs- of redactieleden of kom ermee naar het bezoekerscentrum of de markt.


WWWhistorischegmond.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


  Sitemap            Disclaimer            e-Mail webmaster © Stichting Historisch Egmond. Geadviseerde schermresolutie 1024x768.
Overname van gegevens alleen na overleg èn met verwijzing naar www.historischegmond.nl.
Oude ansichtkaarten met dank aan Foto Jonker.