Welkom
Nieuws
De Egmonden
Over de Stichting
Huys Egmont
Geestgronden
Activiteiten
Slotfestijn
Archieven
Historisch Kadaster
Webshop
Links
Contact

Koop nu de originele Egmondse vlag!

Lang ontbrak het in de drie Egmonden aan één symbool waarmee onze eigen Egmondse identiteit kon worden onderstreept. Daarom herintroduceerde Stichting Historisch Egmond enkele jaren geleden de enige echte en originele Egmondse vlag. Deze vlag, bestaande uit “12 kepers van goud en keel”, is afgeleid van het stamwapen van het huis Egmont. Het werd rond 1200 al gebruikt op het kasteel van Egmond en door de abdij. De vlag werd tussen 1980 en 2001 door de fusiegemeente Egmond gevoerd.

In de Egmonden hangt de Egmondse vlag inmiddels massaal en huis-aan-huis uit tijdens evenementen als de Kunstmarkt, het Hoeverdorpsfeest, de Visserijdag, de zomerbraderiën, Egmond op z’n Kop, de Halve Marathon etc. etc. Ook voor ondernemers, winkeliers, restaurants, hotels en pensions is de vlag een uitstekend middel gebleken om de herkenbaarheid van Egmond uit te dragen .

Nieuw in het assortiment is de kleine vlag (30 x 45 cm),
een leuke kleine vlag die uitermate geschikt is voor zomerhuis, boot, caravan, legerjeep, etc..

De vlag is te koop bij alle activiteiten van Stichting Historisch Egmond zoals de wandelingen en exposities. Ook staat SHE zoals elk jaar met een kraam op de genoemde dorpsfeesten. De vlag is nu ook verkrijgbaar bij de volgende adressen: Boekhandel Dekker (Egmond aan Zee) en Apeldoorn Electro (Egmond-Binnen). Als het u beter uitkomt, kunt u de vlag ook bestellen via het formulier hieronder.

NB. Als u donateur wordt van onze Stichting, ontvangt u niet alleen het tijdschrift Geestgronden drie maal per jaar, maar ook de Egmondse vlag voor slechts € 6,- !! In dat geval vult u niet dit formulier in, maar klikt u door naar de cadeauaanbiedingen.

 

Ja, ik bestel de Egmondse vlag!         
 

  Dhr. Mw. Firma
Naam: *
Straat+huisnummer: *
Postcode/plaats: *
Telefoon: *
E-mail: *
Aantal vlaggen: stuks gevelvlag 100x150cm à € 12,50 p/st  
stuks mastvlag 150x225cm à € 37,50 p/st  
stuks tafelvlaggetje à € 6,00 p/st
stuks bootvlag 30x45cm à € 8,00 p/st  NIEUW!
 

* Alle velden zijn verplicht.

De betaling geschiedt bij aflevering. Bestellingen binnen de Egmonden worden in principe op uw adres afgeleverd. Voor bestellingen van buiten de Egmonden zijn wij genoodzaakt verzendkosten te berekenen. U wordt hierover dan eerst ingelicht. Afhalen van bestellingen is in overleg mogelijk.
Zolang de voorraad strekt!

 
Om spam te voorkomen, vragen wij u om het onderstaande vakje aan te vinken:
 
 

  

WWWhistorischegmond.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Sitemap            Disclaimer            e-Mail webmaster © Stichting Historisch Egmond. Geadviseerde schermresolutie 1024x768.
Overname van gegevens alleen na overleg èn met verwijzing naar www.historischegmond.nl.
Oude ansichtkaarten met dank aan Foto Jonker.